Palomäen Pienkonehuolto

Polkupyörähuolto, joka palvelee

Oletko koskaan kokenut polkupyörän huoltoon viemisen hankalaksi? Hinnastot ja palveluiden sisällöt ovat kenties epäselviä? Ja pyörä pitäisi vielä itse kaiken lisäksi viedä huoltoon.

Palomäen Pienkonehuolto tekee asioinnin helpoksi. Hinnastomme ovat selkeitä ja pyörätkin noudetaan tarvittaessa huoltoon kotipihasta. Huollamme myös sähköpyöriä.

Lue polkupyörähuollostamme lisää täältä.

Palveluumme kuuluu aina positiivinen asenne, halu auttaa ja neuvoa sekä sen ymmärtäminen, että vaikka huollammekin pienkoneita ja polkupyöriä, niin palvelu tapahtuu aina ihmiseltä ihmiselle.

Polkupyörähuolto

Palomäen Polkupyörähuolto korjaa ja huoltaa polkupyörät – merkistä ja mallista riippumatta. Säännöllisesti huollettu polkupyörä on käyttäjälle miellyttävä käyttää, varmatoiminen ja myös ennen kaikkea turvallinen.

Me Palomäen Polkupyörähuollossa panostamme palvelun laatuun ja asiakkaan aitoon kohtaamiseen. Meillä polkupyörät huolletaan kuten ne olisivat omiamme sekä palvelukokonaisuudet ovat hinnoiteltu selkeästi. Tarvittaessa myös noudamme polkupyörän pihastasi, huollamme sen ja palautamme takaisin työn valmistuttua.

Meillä on polkupyörähuolloista vuosien kokemus. Tunnemme kaikenlaiset pyörämerkit ja -mallit hyvin. Huollamme ja korjaamme myös sähköpyöriä.

Olemme maahantuojan valtuuttama huoltopiste Fitnord, Crescent sekä Helkama -pyörille. Käytössämme on E-Going, Bosch ja Shimanon sähköpyöräjärjestelmien diagnostiikkalaitteisto.

Ota yhteyttä, niin sovitaan polkupyörällesi huoltoaika!

Palomäen Pienkonehuolto: Punasillantie 32, Muurame | 0400 469 969 | marko@ppkh.fi